Znanje na poklon

NOSAČ GROMOBRANA, SAMOSTOJEĆI – SNG

NOSAČ GROMOBRANA, SAMOSTOJEĆI –SNG-1 namenjen je za nošenje gromobranske trake i drugih kablova na ravnom krovu.

Opširnije...

 
KAKO KVALITETNO: OKRPITI HIDROIZOLACIJU NA RAVNOM KROVU I
REKONSTRUISATI GROMOBRANSKU INSTALACIJU?
 
Ovaj projekat pokazuje: Kako kvalitetno: okrpiti staru hidroizolaciju ravnog krova, kja je urađena sa PVC MEMBRANOM i kako rekonstruisati gromobransku instalaciju.

Opširnije...

 

KAKO KVALITETNO URADITI FASADU??

Ovaj projekat pokazuje: Kako na staru fasadu od produžnog maltera, staru 25 godina, naneti akrilni dekorativni malter, kako kvalitetno ofarbati lamperiju, i kako soklu uraditi sa mozajk dekorativnim malterom – kulirplastom.

Opširnije...

 

PROJEKAT!!!

ZAŠTO SE SRUŠILA FASADA?

Projekat pokazuje srušene stiroporne fasade, odnosno pokazuje ne znanje i ne odgovornost: rukovodioca gradnje, nadzornih organa, investitora i majstora, koji su učestvovali u izradi ovih fasada i nudi rešenje! Kako kvalitetno uraditi stiropornu termoizolaciju?

Opširnije...

 
NADZORNI ORGAN ZA AG RADOVE
NA OTP BANCI Vujanović Živojin građ. inž.
 
 
FASADA UMALO UBILA DEVOJKU !!

Projekat pokazuje, kakve probleme pravi dotrajala fasada na zgradi SO Bečej i nudi rešenje, kako tu fasadu kvalitetno obnoviti – revitalizovati za male pare. Srbija je puna ovakvih dotrajalih fasada, pa se ovaj projekat može primeniti na bilo koju staru fasadu.

Opširnije...

 

BUDI VAJAR!  Proveri, da li je i vama Bog podario talenat vajara?

Bernie Mitchell je do 1990 godine bio gipsar, postavljao je gips ploče. Eksperimentišući sa gipsom, otkrio je, da mu je Bog podario talenat vajara. Film pokazuje o kakvom je talentu, vajaru i umetniku reč.

Opširnije...

 

OBLAGANJE FASADE KAMENIM PLOČAMA

 

Na ovom primeru prikazane su greške projektanta, izvođača radova i investitora u oblaganju fasade kamenom.

 

Moja namera  je da na ovom primeru ukažem na greške i da pokažem kako bi ja rešio ovaj problem i  zato nisu spomenuti mesto, projektant, izvođač radova i investitora.

 

Investitor se odlučio za ovakvo rešenje iz dva razloga, estetskog, dugovečnosti fasade i on da nabavlja potreban materijal. Dole prikazane slike kazuju da ovaj drugi uslov, dugovečnost fasade, nije ispunjen jer je objekat star samo tri godine.

 

Opširnije...

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina