SZR GIPSAR MOLER
GORAN KOVAČIĆ
Bačko Petrovo Selo 
 

 

NAPOMENA:

OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVI TE SE UREDNIKU.

Mesto za sliku Naziv firme GIPSARSKO MOLERSKA RADNJA GORAN KOVAČIĆ
Adresa Dušana Nonina 2/A
Mesto Bačko Petrovo Selo 21226
Region delovanja Srbija
Kontakt osoba  
 Goran Kovačić
Mesto za baner Kontakt telefon 021-804-521
060-444-16-77
Web adresa  
E-mail adresa Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Delatnost

Gipsarski,molerski i farbarski radovi

 

ZAŠTO TREBA DA IZABERETE MENE DA VAM UREDIM STAN?

 

DOLE PRIKAZANIM SLIKAMA POKAZUJEM ZAŠTO TREBA DA MENE IZABERETE !

altalt

Primer uredjena jednoiposobnog stana u Novom Sadu. U stanu su sklopu gipsarskih radova, delimicno spusteni plafoni na razlicitim visinama, i obliku pravilnih i nepravilnih formi, dok su u sklopu molerskih radova primenjene dekorativne tehnike DENIM i TAMPON.

altalt

Primer uredjenja stana u Adi. Prilikom uredjena entrerijera u okviru gipsarskih radova napravljene su dve gipsane kutije nepravilnog oblika od kojih je u jednu ugradjen skrivač za diskretno dufuzno svetlo. U okviru molerskih radova korištene su ’’Vitex’’- ove boje.

altalt

Primer uredjenja dnevne sobe, porodične kuće u Bačkom Gradištu. Na ovom primeru vidimo klasično uredjenje enerijera sa primenom ravnih linija i pravilnih formi u gipsarskim radovima. Boje korištene u ovom primeru su  Jupol Gold.

altalt

Primer uredenja dnevne sobe porodične kuće u Bečeju. Na ovom primeru vidimo moderno uredjenje enterijera uz primenu kružnih oblika i nepravilnih linija u okviru gipsarskih radova. Što se tiče molerskih radova za bojenje su korištene ’’Spektra – Latex’’ boje, i primenjena je dekorativna tehnika ’’tampon’’.

altalt

Primer uredjena porodične kuće u Bačkom Petrovom Selu.  Prilikom uredjena u okviru gipsarskih radova korištena je kombinacija pravilnih i nepravilnih formi. A u okviru molreskih radova zalepljene su dekorativne tapete i dekorativne stiropor lajsne, a za bojenje su  korišćene boje ’’Vitex’’ i ’’Helios’’ boje.

 

Savet maistora Gorana Kovačića!

Ako se odlučite da sami farbate svoj stan  ili kuću, obavezno koristite kvalitetne farbe i alat, koje možete nabaviti u farbari ŽAD-INŽENJERING u Bečeju, gde takodje možete naručti boju u tačno odredjenoj nijansi iz ton karte, koju će vam oni na licu mesta izmiksati, jer sa željena nijansa može dobiti samo u primenu tačne racepture proizvodjača boje i miksanjem uz pomoć kompjutera.

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina