GPD Banković

Crna Trava

alt

 

NAPOMENA:

OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVI TE SE UREDNIKU.

Mesto za sliku Naziv firme GPD Banković
Adresa

Milentije Popovića b.b.

Mesto Crna Trava 16215
Region delovanja Srbija
Kontakt osoba  
 
Mesto za baner Kontakt telefon  
017-000-000
Web adresa www.
E-mail adresa   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Delatnost

 

IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA U VISOKOGRADNJI

IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA U NISKOGRADNJI

 

altalt

Preduzeće je osnovano 1987. godine kao OSGZR "Banković M. Boban" iz Crne Trave, i pod tim imenom je poslovalo do  kraja 2005. godine. 2006. godine je izvršena preregistracija i od tada do danas, uspešno poslujemo kao GPD "Banković" d.o.o. iz Crne Trave.

Graditeljski zanos, vekovima unazad živi, uvek snažan i iznova ustreptao, pred svakim izazovom, ovde na Jugu Srbije, na padinama Čemernika, među Crnotravcima čiji je stvaralački dar nadaleko bio čuven još u osamnaestom veku.

Otelotvorenja umešnosti koju poseduju ovdašnji majstori gradnje, veličanstveni su spomenici znanja, hrabrosti, vizije budućnosti u kojoj nema granica i prepreka. Istorijski kontinuitet koji sadašnjost graditeljstva povezuje sa prošlošću, u najširoj perspektivi, Crnotravce svrstava u red onih koji će svojim naporom, snagom volje i umetničkim darom staviti pečat na mnoga zdanja, naselja i gradove. Doprinos Građevinsko-privrednog društva „Banković“ da se u građevinarstvu u nas, nađe prava mera između folklornih i modrnih trendova, meriće istorija i oni koji je budu pisali. Bankovići će se truditi da gradnja i najobičnije porodične kuće, bude podignuta u odgovarajućoj meri, na stepen umetničkog dela koje će odisati životom i biti spomenik realistične umetnosti...

 

Ova galerija slika pokazuje samo deo našeg dosadašnjeg rada a ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.bankovic.rs

alt alt alt alt

alt

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina