Trimo Inženjering D.o.o.

Beograd

alt

 

NAPOMENA:

OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVI TE SE UREDNIKU.

Mesto za sliku Naziv firme Trimo Inženjering D.o.o.
Adresa

Bul. Arsenjija Čarnojevića 99/b

Mesto Novi Beograd 11070
Region delovanja Srbija
Kontakt osoba  
 
Mesto za baner Kontakt telefon 011-000-000
011-000-000
Web adresa www.
E-mail adresa   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Delatnost

FASADNI ZIDOVI,KROVOVI,ČELIČNE KONSTRUKCIJE

 

altTrimo inženjering je srpska kompanija osnovana 2002, kao deo internacionalne Trimo grupe koja uspešno posluje na više od pedeset tržišta sveta i direktno je prisutna u 25 zemalja Evrope. Naše matično preduzeće ove godine slavi pola veka godina dragocenog iskustva i svoje dobre prakse i tehnologije prenelo je i na kćerke-kompanije. Bavimo se inženjeringom, proizvodnjom krovova i fasada i montažom čeličnih objekata vrhunskog kvaliteta.

 

altalt

altaltalt

U Srbiji je do sada od naših materijala izgrađeno više stotina zgrada različite namene: proizvodnih pogona, industrijskih, poslovnih, trgovinskih objekata, hala i salona... Nudimo originalna i kompletna rešenja na području čeličnih montažnih zgrada, krovova i fasada, čeličnih konstrukcija, kontejnera i sistema za zvučnu izolaciju. Imamo sopstveni projektni biro i proizvodnju krovova i fasada u Šimanovcima, nadomak Beograda. Naši krovovi i fasade, efikasna i kompletna rešenja za objekte - od idejnog projekta do završenog objekta, kao i izgradnja po sistemu “ključ u ruke”, na zahtev klijenta – dostupni su u svakom trenutku. Svojim partnerima nudimo potpunu uslugu, od inicijalnog kontakta – do tehničke podrške i post-prodajnih usluga. Posedujemo sve potrebne ateste za primenu Trimo proizvodnog programa, kao i licence za izvođenje građevinskih radova i izradu projektne dokumentacije.

U Srbiji, naši osnovni proizvodi su fasadni i krovni paneli Trimoterm sa ispunom od mineralne vune – Standard i Invisio, a u maju 2009, kao jedina kompanija u okviru Trimo grupe, pokrenuli smo i proizvodnju sendvič-panela P line by Trimo sa ispunom od tvrde poliuretanske pene, radi snabdevanja onog segmenta tržišta u kom specifični temperaturni zahtevi indikuju upotrebu sendvič panela upravo sa poliuretanskom ispunom (biotehnološka, prehrambena, farmaceutska industrija).

 

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.trimo.rs

alt

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina