Kapaprojekt d.o.o.

Niš


 

NAPOMENA:

OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVI TE SE UREDNIKU.

Mesto za sliku
Naziv firme Kapaprojekt D.o.o.
Adresa

Obrenovićeva 23/1

Mesto Niš 18000
Region delovanja Srbija
Kontakt osoba  
 
Mesto za baner Kontakt telefon 018-523-088
018-259-200
Web adresa www.kapaprojekt.rs
E-mail adresa   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
DelatnostProjektovanje/ arhitektura / inženjering / konsalting

Od svog osnivanja pa do danas kompanija pruža svojim klijentima vrhunski kvalitet u izradi projektne dokumentacije. Sa bogatim domaćim i internacionalnim iskustvom u oblasti projektovanja, inženjeringa i investicija postižemo vrhunske rezultate. Poštujući arhitektonske vrednosti i stalno unapređujući projekte novim tehnologijama postigli smo zapažene rezultate kako na domaćem tako i na inostranom tržištu

Projektni biro

Višegodišnje iskustvo u izradi projektne dokumentacije i obavljanja nadzora na mnogim gradilištima izdvaja nas od ostalih. Poštujuci želje klijenata konstantno unapređujemo arhitektonske oblike u svim aspektima struke. Mi smo tim za vas.

Usluge

Izrada projektne dokumentacije za sve vrste građevinskih objekata. Kompletno vođenje investicija od projekta do realzacije.

Ova galerija slika pokazuje samo deo naših proizvoda i usluga, ostatak možete pogledati na našem web sajtu www.kapaprojekt.rs

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina