PB Vučković

Novi Sad


 

NAPOMENA:

OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVI TE SE UREDNIKU.

Mesto za sliku
Naziv firme Arhitektonski projektni biro Vučković
Adresa

Ivo Lole Ribara 53

Mesto Sremska Kamenica 21208
Region delovanja Beograd,Vojvodina
Kontakt osoba Dipl.ing.arh. Duško Vučković
Dipl.ing.arh. Sonja Vučković
Mesto za baner Kontakt telefon 021-646-3018
064-201-4809
Web adresa www.projektnibiro.co.rs
E-mail adresa   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Delatnost

IZRADA IDEJNIH I GLAVNIH PROJEKATA,PRIBAVLJENJE SVIH POTREBNIH PAPIRA I DOZVOLA ZA GRADNJU,SAVETOVANJE U PROCESU PRIPREME I IZGRADNJE OBJEKATA,STRUČNI NADZOR PRILIKOM REALIZACIJE PROJEKTA-IZGRADNJE


Projektovanje

Projektni biro VUČKOVIĆ je biro čije su osnovne usluge projektni konsalting i arhitektonsko projektovanje. Osnovan je 2005.god. u Novom Sadu od strane bračnog para Vučković. Dip.ing.arh. Duško (rođ.1970.) i dip.ing arh. Sonja Vučković (rođ.1978.) U dosadašnjem radu realizovali brojne projekte u saradnji sa spoljnjim saradnicima - inženjerima sa licencama za izradu projekata elektoinstalacija, konstrukcije, termomašinskih instalacija i klimatizacije. Izradili su projekte za objekte različitih namena – projekte za stambene i stambeno-poslovne objekte, projekte za industrijske objekte, trgovinske centre, sportske, hotelsko-ugostiteljske ob. i sl. Opredeljene ovog projektantkog para od samog početka jeste stručnost i efekasnost u poslu uz poštovanje profesionalne etike(posedovanje licenci za obavljanje delatnosti), pravnih standarda i stalno usavršavanje u okviru arhitektonske i projektantske prakse.

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina