IRKOM D.O.O.

Kosjerić

 

 

NAPOMENA:

OVO JE PROMOTIVNO PRIKAZIVANJE VAŠE FIRME NA OVOM SAJTU. AKO ŽELITE NEKU  IZMENU ILI ŽELITE DA OVU STRANICU SKINETE SA OVOG SAJTA, JAVI TE SE UREDNIKU.

Mesto za sliku Naziv firme Irkom D.o.o.
Adresa

Nikole Tesle 14/b

Mesto Kosjeric 31260
Region delovanja Srbija
Kontakt osoba  
 
Mesto za baner Kontakt telefon 031-000-000;031-000-000
Predstavništvo Novi Sad 021-444-741
Web adresa www.
E-mail adresa Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Delatnost

PRIZVODNJA BOJA I LAKOVA

 

Proizvodnja boja, lakova Irkom d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1991. godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja boja, lakova i ostalih sredstava za zaštitu drveta, metala, kamena i fasadnih površina.

U relativno kratkom vremenskom periodu, Irkom se uspešno pozicionirao kao jedan od vodećih proizvođača u regionu centralnog Balkana. Takav uspeh je rezultat aktivnog odgovora na zahteve tržišta koje traži kvalitet i kvantitet.

38 proizvoda raspoređenih u 225 artikala su na raspolaganju kupcima kako u grani široke potrošnje, tako i specijalizovanim industrijskim potrošačima. Brojne nagrade za kvalitet proizvoda, osvojene na međunarodno priznatim sajmovima, pokazatelj su da naši proizvodi stoje rame uz rame sa svetski poznatim imenima iz ove oblasti.

Od 2004. godine Irkom počinje proizvodnju bitno proširenog kapaciteta u novom pogonu u Kosjeriću. Kontinualni razvoj tehnologije, povećanje obima proizvodnje, lansiranje novih proizvoda, kao i angažovanje stručnjaka iz ove oblasti, imaju vrhunski kvalitet kao jedini cilj na putu pred sobom.

Izdvajamo

 

3u1 ANTIK LAK NAMENA: 3u1 ANTIK LAK je završni bezbojni lak izrađen na bazi akrilnih smola, aditiva i rastvarača.Odlikuje se izuzetnom tvrdoćom i otpornošću. Nanosi se preko 3u1 NOVE ANTIKE kojoj daje glatku površinu i ujedno ne dozvoljava zadržavanje vode na površini koja je reljefasta posle premaza 3u1 Nove Antike. Primenom 3u1 Antik laka mnogo je lakše održavanje ovih površina zbog nemogućnosti zadržavanja prašine koja se zadržava u reljefastoj strukturi i veoma teško odstranjuje. Primenom u više slojeva dolazi do pojave sjaja. Koristi se pripremljen, bez razređivanja.

 

Irkolin Gold 

 

Gust i debeloslojni lazurni premaz sa dodatkom voska i posebnim UV filterima, pogodan za zaštitu drveta izloženog teškim atmosferskim uticajima. Sadržaj voska ga čini posebnim u odnosu na sve ostale premaze za drvo.Vosak ima osobinu da se na hladnom vremenu skuplja dok na toplom širi i samim tim prati kretanje drveta koje se isto tako ponasa i ne dozvoljava da dolazi do pucanja premaza, što drvetu tretiranom sa Irkolin Goldom daje veliku trajnost.

 

 

ONYX je transparentno, bezbojno sredstvo za čišćenje, zaštitu i poliranje svih vrsta prirodnog i veštačkog kamena u enterijeru i eksterijeru. Koristi se za mermer, granit, kamene ploče, keramiku, ciglu i generalno sve fine cementne površine (teraco).ONYX povećava sjaj, pojačava kontrast i intenzivira boje čime bitno poboljšava estetski kvalitet tretiranog materijala.Otporan je na loše vremenske uslove, aero-zagađenje, postojan u industrijskoj sredini i priobalskom području (so u vazduhu). Ne otire se i ne ispira, prodire duboko u površinu materijala, pokriva je, štiti i konzervira.ONYX ne žuti pod uticajem sunčeve svetlosti.

 

 

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina