O nama

AKCIJA!!!!

Poštovani! Ovom prilikom želim da vas upoznam sa AKCIJOM NA STIROPOR. Po našim informacijama, stiropor će krajem avgusta poskupeti, zato vam predlažemo, da pre poskupljenja kupite stiropor i lepak.

Opširnije...

 
KAKO VI MOŽETE POMOĆI,
DA NAM SRBIJA BUDE: LEPŠA, PRAVEDNIJA I BOGATIJA?

( Kako Srbija da nam bude lepša, pravičnija i bogatija? )

 

Poštovani!

Ukoliko Vam se sviđaju ovi naši projekti, i želite da pomognete. Pomoći možete tako što će te:.

Uplatiti donaciju, u skladu sa svojim mogućnostima, Udruženju građevinskih inženjera Srbije – UGIS, na račun 205-68848-57 kod Komercijalne banke. ( Podaci o udruženju: Udruženje građevinskih inženjera Srbije – UGIS : PIB 103192730, MB 08804265, Tekući račun 205-68848-57. )

Ukoliko želite da budete anonimni, iz bilo kojih razloga, donaciju možete uplatiti na račun:160-5800100184731-95, u skladu sa vašim mogućnostima.

Hvala!

 
  • Udruženje građevinskih inženjera Srbije – UGIS i
  • Udruženje Privrednici Srbije.

alt

Posao za sposobne i ambiciozne.

OGLAS

Udruženje građevinskih inženjera Srbije – UGIS i udruženje Privrednici Srbije, traži PROMOTERE PROJEKATA I PRODAVCE REKLAMNOG PROSTORA na sajtu Privrednici Srbije.

Potrebno više izvršilaca, sa cele teritorije Srbije.

Šta PROMOTER, PRODAVAC radi?

Promoter promoviše privrednicima projekte, predlaže im da podrže našu borbu, da daju donaciju UGIS-u i da kao Prodavci reklamnog prostora nude privrednicima, da svoje preduzeće, preduzetničku radnju reklamiraju na sajtu Privrednici Srbije www.privrednicisrbije.rs.

Kako i šta promoter i prodavac radi?

Promoter – Prodavac pozove privrednika i pozove ga, da podrži našu borbu. Organizuje sastanak, i u direktnom kontaktu objasni privredniku, da je u njegovom interesu da nam se pridruži u ovoj borbi, da je u njegovom interesu da da donaciju UGIS-u, i da svoje preduzeće, preduzetničku radnju reklamira na sajtu Privrednici Srbije.

Opširnije...

 

 

Nešto malo o nama!

Mi smo, Udruženje građevinskih inženjera Srbije – UGIS i udruženje Privrednici Srbije.

Mi se borimo za interese privrednika i inženjer. Mi se borimo za dostojanstvo inženjera i privrednika. Mi afirmišemo, inženjera i privrednika.

Mi želimo da podstaknemo privrednike i inženjere, da i oni podignu glas i da nam se pridruže. Inženjeri i privrednici, moraju da shvate, da se oni moraju boriti za svoje interese. Vlast, narodni poslanici, političari sigurno se neće boriti za naše interese.

Mi pišemo projekte, kako određeni problem rešiti i to objavljujemo na ovom sajtu Privrednici Srbije.

Zašto mi pišemo ove projekte?

Pišemo, jer želimo da pokažemo čitaocima i Vladi R. Srbije, da postoji izlaz iz ove krize! Želimo da čitaoce podstaknemo na razmišljanje! Želimo da neko napiše bolji projekat, nego što smo mi napisali.

Pozivamo privrednike, inženjere i druge znalce da:

  • da ispričaju neki problem,
  • da ponude projekat, kako rešiti taj problem. Mi će mo to objaviti na našem sajtu.

alt

ing Vujanović Živojin Predsednik Udruženje građevinskih inženjera Srbije - UGIS-a, Predsednik udruženja Privrednici Srbije i urednik sajta.

Kontakt telefon: 069-155-41-22
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Napomena:

Pozivamo privrednike, da svoje preduzeće, preduzetničku radnju, reklamiraju na ovom sajtu. Reklamirajući se na sajtu Privrednici Srbije, pomoći će te sebi i Srbiji.

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina