PROJEKAT BROJ 7.alt

PROIZVODNJA ZELENE SALATE U PLASTENIKU-STAKLENIKU

 

Naziv proizvoda : PROIZVODNJA ZELENE SALATE U PLASTENIKU-STAKLENIKU
Stepen složenosti proizvoda: jednostavan
Broj proizvodaca (GRUPA) za ovaj proizvod : min. 5 (pet)
Nacin finansiranja : Samofinansiranje po programu SAPP-a
Predlagac: ing.Vujanovic Živojin
alt
1. Dizajn : Dizajn mora biti svetskog nivoa, daju ga saradnici agencije "SAPP"-a
2. Projekat: Projekat daju saradnici agencije SAPP-a, kada se pronadu ortaci za proizvodnju.
3. Tehnologija: Tehnologiju daju saradnici agencije SAPP-a, kad se pronadu ortaci za proizvodnju.
4. Zaštitni znak : Ispred proizvodackog zaštitnog znaka na proizvod se stavlja i zaštitni znakagencije agencije SAPP ( Zaštitni znak SAPP potreban je kao garancija da je proizvod kvalitetan. )
5. Kontrola kvaliteta : Kontrolu, kvaliteta, kolicine i finansija kontrolišu saradnici agencije SAPP i moraju biti na svetskom nivou, ne sme biti lošijg kvaliteta od prezentovanog.
6. Plasman proizvoda :

Proizvodacu agencija SAPP pomaže u prodaji preko svojih saradnika.

Racunica o mogucim finansijskim efektima ovog proizvoda :

7. Broj potrošaca u Srbiji oko 7.500.000
8. Potrebno proizvoda po stanovniku 50 grama.
9. Broj dana kada se koristi salata it staklenika 150.
10. Godišnja potreba na tržištu Srbije. 56.250.000 kom.
11. Finansijska mogucnosti izražene u EURIMA za 1 godinu kom 56.250.000 1.50 84.375.000
12. Stepen ulaganja po ortaku : Malo ulaganje, do 5.000 EURA po ortaku.
13. Potreban radni prostor :  
14. Potrebna energija : Termo mineralni izvori

Tržišni aspekti

15. Da li postoji domaca proizvodnja ? Ne postoji organizovana i kvalitetna proizvodnja.
16. Da li postoji uvoz ? DA-Ne , u malim prodavnicama nema proizvoda.
17. Da li postoji mogucnost izvoza ? Da, u okruženju nema kvalitetne proizvodnje.

Efekat zapošljavanja radnika :

18. Ovaj proizvod proizvodi min 5 ortackih grupa
19. Jedna ortacka grupa zaposlila bi min. 4 radnika na proizvodnji ovog proizvoda + .
20. Ukupan efekat 20 do 50 radnika zaposleno.

NAPOMENA : Obavezno procitajte projekte:

Projekat oživljavanja privrede preduzetništva u Srbiji Projekat 1 koji se nalazi na sajtu: http://www.privrednicisrbije.rs/aktuelno/118-kako-pokrenuti-proizvodnju.html
Projekat Srpska agencija za pokretanje proizvodnje SAPP
3. OVI PREDLOZI POKAZUJU ŠTA BI MALI PRIVREDNICI MOGLI DA PROIZVODE, KAKVI SU FINANSISKI EFEKTI PO ODERÐENOM PROIZVODU I SLUŽE DA  MALIH PRIVREDNIKE POSTAKNU NA RAZMIŠLJANJE.
                     

 NAPOMENA!!!

Da bi bolje razumeli ovaj projekat, obavezno pročitajte projekat SRPSKA AGENCIJA ZA PODSTICANJE PROIZVODNJE – SAPP, koji se nalazi na web adresi: http://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/245-srpska-agencija-za-posticanje-proizvodnje-sapp-.html

UKOLIKO VAM SE PROJEKAT SVIĐA, POMOZITE DA SE REALIZUJE!!! Pošaljite pismo Vladi R. Srbije sa pitanjem!!! Na primer, pošalji te ovo pismo e-mejlom! Molim Predsednika Vlade R. Srbije i ministre da javno objasne, ZAŠTO NEĆETE DA REALIZUJU PROJEKAT: SRPSKA AGENCIJA ZA PODSTICANJE PROIZVODNJE - SAPP, ( Projekat možete pročitati na sajtu Privrednici Srbije, web adresa: http://www.privrednicisrbije.rs/projekti-i-ideje/245-srpska-agencija-za-posticanje-proizvodnje-sapp-.html ) kad projekat podstiče razvoj domaće proizvodnje. Meni se projekat sviđa, i da postoji ja bi pokreno proizvodnju .....................( navest šta bi proizvodili )............ Pismo poslati na sledeće e-adrese:( Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , //www.srbija.gov.rs/pages/ Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli "> Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , kabinet@mrе.gov.rs , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , itd )

Ukoliko želite da se ovaj projekat brže realizuje, POMOZITE DA SE OVAJ PROJEKAT, U SKRAĆENOJ VERZIJI, OBJAVI U DNEVNIM NOVINAMA I DA ZAJEDNO ORGANIZUJEMO KONFERENCIJU ZA ŠTAMPU, na kojoj bi prestavili projekat i PITALI VLADU, ZAŠTO NE REALIZUJE OVAJ PROJEKAT. Da bi naterali vladu da realizuje ovaj project, potrebno je postavljati pitanje, preko medija, jedanput mesečno, odnosno 12 puta godišnje, I to raditi sve dok ne realizuje ovaj projekat.

KAD VLADA REALIZUJE OVAJ PROJEKAT, STVORITI ĆE SE USLOVI DA VI NAPRAVITE OZBILJNU PROIZVODNJU, POSTANETE STABILAN PRIVREDNIK I BOGAT ČOVEK SA DUHOM I NOVCEM.

OD NAS TOLIKO!!! SAD STE VI NA REDU!!!

Sa poštovanjem!

  • Predsednik UGIS-a
  • ing Vujanović Živojin.
  • Tel: 069-155-41-22

 

 

580b57fcd9996e24bc43c528

twitter-640x330

Mailing lista
Ulaz za članove

Baner1

 

 

Baner2

 

 

Baner3

 

 

baner1

 

 

Baner1

 

 

banerg

 

 

Baner3

 

 

vlasina